Telecom-Ford Fordítóiroda

"Európa nyelve a fordítás"
Umberto Eco

Telecom-Ford English
Telecom-Ford Deutsch

 
 
Telecom-Ford - fordítás és tolmácsolás
Tevékenységünk: fordítás és tolmácsolás
Partnereink
Elérhetőségeink
Ajánlatkérés fordításra és tolmácsolásra
Fordítói éS tolmácsolási tevékenységeink Általános Szerződéses Feltételei
 

A Telecom-Ford ISO 9001-es minosítéssel rendelkezik
A fordítás minőségét TRADOS használatával is emeljük
Sitemap

 

Minőségpolitikánk

Minőségpolitikánk középpontjában ügyfeleink elégedettsége áll.

Minőségpolitikánk középpontjában az ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálása, igényeik rugalmas kielégítése, minőségi elvárásaiknak való maximális megfelelés, ezzel az ügyfél- elégedettség kivívása áll.
Szolgáltatásaink színvonalával egyaránt meg kívánunk felelni hazai megrendelőink követelményeinek és a nemzetközi elvárásoknak – első sorban az Európai Unió követelményeinek - beleértve a legkorszerűbb technikai feltételek megteremtését, a fordítások nyelvi, szakmai, tartalmi és formai megfelelőségének biztosítását.

E követelmények teljesíthetőségét egy hatékony, mindenre kiterjedő minőségi rendszer kiépítésével kívánjuk biztosítani, amely magába foglalja a minőségi célkituzések évente történő definiálását, a célkitűzések megvalósulásának ellenorzését, a három szintű fordítás- ellenőrzés kidolgozását, megvalósítását és folyamatos nyomon követését, a munkafolyamatok kidolgozását, a megvalósítás rendszeres ellenőrzését, és elégedettség folyamatos javítását célzó, ismételt ügyfél-elégedettség méréseket.

Ügyfeleink elégedettsége biztosítja cégünk számára a stabil és folyamatos bővítés lehetőségét, új megbízók és partnerek szerzését.

Régi és potenciális új megrendelőinknél rendszeres kapcsolattartással el kell érni, hogy minden felmerülő igényről értesüljünk és azokra a lehető legteljesebb, legátfogóbb ajánlatot adjuk, szolgáltatásaink előnyös paramétereit ismertessük.

Minőségbiztosítási rendszerünk követelményeinek való folyamatos megfelelés érdekében kiemelt figyelmet fordítunk az együttműködő munkatársak és alvállalkozók megfelelő kiválasztására, munkatársaink folyamatos képzésére.

Alvállalkozóinkkal, beszállítóinkkal hosszú távú, kölcsönösen elonyös együttműködés kialakítására törekszünk, minoségi célkituzéseink elérése érdekében. Elvárjuk tőlük, hogy az általuk nyújtott szolgáltatások, beszállított termékek feleljenek meg saját és megbízóink elvárásainak.

A minőségbiztosítási rendszer hatékony működtetése teszi lehetové a folyamatos fejlődést, a piaci és megrendelői igények maradéktalan kielégítését.

Budapest, 2004. szeptember 30.

Görögné Gáll Zsuzsa
ügyvezeto

 

Telecom-Ford fordíóiroda: www.telecomford.hu 1012 Bp., Attila út 77 IV.5. 214-0304, 30/914-7146 fax: 214-0334 forditoiroda@telecomford.hu