Menü Bezárás

MINŐSÉGPOLITIKA

Minőségpolitikánk középpontjában ügyfeleink elégedettsége áll.

Minőségpolitikánk középpontjában az ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálása, igényeik rugalmas kielégítése, minőségi elvárásaiknak való maximális megfelelés, ezzel az ügyfél-elégedettség kivívása áll.
Szolgáltatásaink színvonalával egyaránt meg kívánunk felelni hazai megrendelőink követelményeinek és a nemzetközi elvárásoknak - beleértve a legkorszerűbb technikai feltételek megteremtését, a fordítások nyelvi, szakmai, tartalmi és formai megfelelőségének biztosítását.

E követelmények teljesíthetőségét egy hatékony, mindenre kiterjedő minőségi rendszer kiépítésével kívánjuk biztosítani, amely magába foglalja a minőségi célkitűzések évente történő definiálását, a célkitűzések  megvalósulásának ellenőrzését, a három szintű fordítás-ellenőrzés kidolgozását, megvalósítását és folyamatos nyomon követését, a munkafolyamatok kidolgozását, a megvalósítás rendszeres ellenőrzését, és welégedettség folyamatos javítását célzó, ismételt ügyfél-elégedettség méréseket.

Ügyfeleink elégedettsége biztosítja cégünk számára a stabil működés lehetőségét, új megbízók és partnerek szerzését. Régi és potenciális új megrendelőinknél rendszeres kapcsolattartással el kell érni, hogy minden felmerülő igényről értesüljünk és azokra a lehető legteljesebb, legátfogóbb ajánlatot adjuk, szolgáltatásaink előnyös paramétereit ismertessük.

Minőségirányítási rendszerünk követelményeinek való folyamatos megfelelés érdekében kiemelt figyelmet fordítunk az együttműködő munkatársak és alvállalkozók megfelelő kiválasztására, munkatársaink folyamatos képzésére. Alvállalkozóinkkal, beszállítóinkkal hosszú távú, kölcsönösen előnyös együttműködés kialakítására törekszünk, minőségi célkitűzéseink elérése érdekében. Elvárjuk tőlük, hogy az általuk nyújtott szolgáltatások, beszállított termékek feleljenek meg saját és megbízóink elvárásainak.

A minőségirányítási rendszer hatékony működtetése teszi lehetővé a folyamatos fejlődést, a piaci és megrendelői igények maradéktalan kielégítését.